Αποτελέσματα (Live)


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ταξιδεύουμε στο Τορίνο

Ξεκινήσαμε καλά μιας και η Μπέτις βγήκε αν και πολύ τυχερή. Σήμερα πάμε στο Τορίνο όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Ρόμα. Η Ρόμα παίζει πολύ καλά φέτος αλλά ο Τζέκο ακόμα δεν έχει βρεθεί σε φόρμα. Σήμερα πρέπει να κερδίσει γιατί την επόμενη αγωνιστική πάει στη Νάπολι. Η Τορίνο από την άλλη φέτος δεν παίζει καλά και έχει πρόβλημα στην επίθεση. Πάμε με το διπλό που πληρώνει και πολύ καλά.

Τορίνο - Ρόμα  2 (2.7)

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ταξιδεύουμε στη Βαλένθια

Καλήσπερα και καλή στοιχηματική χρονιά παρ'οτι αργοπορημένοι. Πάμε στη Βαλένθια όπου η Λεβάντε υποδέχεται την Μπέτις με την Λεβάντε να κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και η Μπέτις εκτός έδρας να παίζει καλύτερα. Πάμε με το Χ2 στο 1.80

Λεβάντε - Μπέτις Χ2 (1.80)

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ταξιδεύουμε στη Γερμανία

Μετά από πολυήμερη αποχή και λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες ρεβανς του Τσάμπιονς Λήγκ πάμε να ποντάρουμε στον άσσο της Μπράουνσβαιγκ. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή και σήμερα έχουν την ετκαιρία μιας και οι φιλοξενούμενοι εκτός έχουν τη χειρότερη συγκομηδή ( 7 βαθμοί με 2-1-11 ).

Μπράουνσβαιγκ - Αννόβερο 1 (2,62)

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά...


 Καλησπέρα, το δυνατό μας σημείο για σήμερα είναι το διπλό της Σίτι με την Γιουνάιτεντ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις 2 ομάδες και παρότι στο ποδόσφαιρο γίνονται όλα και ιδίως στα ντέρμπι, βλέπουμε εύκολο και άνετο διπλό. Πάμε για το 4/8.


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 2 (2,2)

                          

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πάμε Γαλλία

 Σήμερα ταξιδεύουμε στη Άρλ όπου η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Ίστρ. Η αλήθεια είναι ότι η Άρλ δεν είναι σε καλή κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά λογικά απέναντι στην Ίστρ πιστεύουμε θα επιστρέψει στις επιτυχίες. Πάμε λοιπόν με τον άσσο του 2,05 να κάνουμε το 4/7.

Άρλ - Ίστρ 1 (2,05)

Υ.Γ. Καλωσορίζουμε και τον Matador που είναι πιο πολύ γνώστης την Ιταλίας.

            Το πρόγραμμα των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ